Okładka książki Domowy wyrób nabiału

Domowy wyrób nabiału

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788377731338
EAN:
9788377731338
oprawa:
Miękka
Wydawca:
RM
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
216
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14,22
 zł
Cena detaliczna:  
19,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,22
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, crčme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii. W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej - przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj