|
Domowy wyrób serów wyd. 2021Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8151-540-5
EAN:
9788381515405
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
231x163mm
język:
polski
liczba stron:
280
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
19,72
zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,75 zł
OpisRecenzje
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem? Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym pewnie stawiać pierwsze kroki. W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser. San Francisco Examiner Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|