|
![]() Domowy wyrób wędlin ARYSTOTELESNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788363803230
EAN:
9788363803230
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
16x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
3,81
zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,81 zł
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|