|
Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki...Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788375446234
EAN:
9788375446234
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
17x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
20,08
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,08 zł
OpisRecenzje
Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji! Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto. Proste i przepyszne!
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|