|
![]() Drób. Sposoby przyrządzaniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8244-026-3
EAN:
9788382440263
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
240x165x5mm
język:
polski
liczba stron:
40
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
11,24
zł
Cena detaliczna:
18,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,24 zł
OpisRecenzje
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|