Okładka książki Drób. Sposoby przyrządzania

Drób. Sposoby przyrządzania

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-8244-026-3
EAN:
9788382440263
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
240x165x5mm
język:
polski
liczba stron:
40
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
11,24
 zł
Cena detaliczna:  
18,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,24
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj