|
Drób. Sposoby przyrządzaniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8244-026-3
EAN:
9788382440263
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
240x165x5mm
język:
polski
liczba stron:
40
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
11,24
zł
Cena detaliczna:
18,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,24 zł
OpisRecenzje
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|