|
Drobne wypiekiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788301184704
EAN:
9788301184704
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technologia w cukierni
Wydawca:
format:
15.0x23.5
język:
polski
liczba stron:
300
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
74,70
zł
Cena detaliczna:
99,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,70 zł
OpisRecenzje
Jak wygląda podział wyrobów cukierniczych? Czym różnią się wyroby z ciast francuskich od wyrobów z ciast półfrancuskich? Jak przeprowadzić kontrolę surowców oraz gotowych wypieków? Na jakie czynniki należy zwrócić uwagę, aby zwiększyć trwałość produktów cukierniczych i zmniejszyć ich podatność na psucie?
Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Książka stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych oraz ich podział ze względu na sposób wytwarzania.
W książce znajdują się informacje dotyczące m.in.:
o podziału wyrobów cukierniczych
o składników receptur i ich właściwości funkcjonalnych
o zależności między ilością surowca a uzyskaną jakością produktu
o procesu produkcji wyrobów cukierniczych
o pakowania i przechowywania
o analizy sensorycznej
o określania wartości odżywczych
o analityki wyrobów cukierniczych
Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|