Okładka książki Ekologiczna apteczka warzywna cz.1

Ekologiczna apteczka warzywna cz.1

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788386982905
EAN:
9788386982905
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
Gaj
format:
208x157 mm
liczba stron:
80
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
11,32
 zł
Cena detaliczna:  
18,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,32
Pokarm powinien być waszym lekarstwem' twierdzili od czasów ojca medycyny Hipokratesa wielcy lekarze i naturaliści. Pierwsze miejsce wśród leczących pokarmów należy się warzywom. Ich duży udział w diecie jest niezbędnym warunkiem zdrowia - pomagają przy wielu dolegliwościach i chorobach cywilizacyjnych, w tym nowotworowych. Dlatego w wielu poradnikach antyrakowej profilaktyki podkreśla się uzdrawiającą rolę warzyw. Najlepiej, aby pochodziły one z upraw ekologicznych. Z warzyw można sporządzać w domu wiele leków, wykorzystywać je w kuracjach i stosować jako kosmetyki. Warto poznać i sięgać po leki z ekologicznej apteki warzywnej. Poradnik EKOLOGICZNA APTECZKA WARZYWNA ma to ułatwić…. Ekologiczna apteczka warzywna cz.1 zawiera: Ponad 200 porad, recept jak stosować najpopularniejsze warzywa w kuracjach domowych leczących najrozmaitsze schorzenia od wątroby, nerek, reumatyzmu, serca począwszy na skórze, nerwach, przeziębieniach skończywszy Rady ile, kiedy, jakie warzywa jeść by zapobiegać chorobom, wzmacniać organizm Prezentację walorów dietetycznych warzyw i ich rolę w profilaktyce wielu chorób Omówienie zastosowania najpopularniejszych warzyw jako domowych kosmetyków Porady jak najlepiej wykorzystywać walory warzyw w kuchni Przepisy kulinarne na potrawy o walorach uzdrawiających Wskazówki z jakich upraw, kiedy i od kogo najlepiej kupować warzywa, jak je przechowywać, konserwować Informacje czym różnią się warzywa ekologiczne od tych z marketu, dlaczego są wartościowsze, cenniejsze zdrowotnie Szczegółowe informacje o walorach antyrakowych poszczególnych warzyw i ich wykorzystaniu w PROFILAKTYCE ANTYRAKOWEJ Omówione warzywa: KAPUSTA - POMIDOR - MARCHEW - OGÓREK - ZIEMNIAK - SAŁATA - BURAK - CEBULA - SELER - PIETRUSZKA

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj