|
Ekologiczna apteczka warzywna cz.3Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788363537036
EAN:
9788363537036
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
14,5x20,5 cm
liczba stron:
80
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
9,08
zł
Cena detaliczna:
14,83 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,08 zł
OpisRecenzje
Uważamy, że najlepiej aby warzywa pochodziły z upraw ekologicznych. Dlaczego i czym różnią się one od tych dostępnych w powszechnej sprzedaży? Jak przyrządzić topinambur? Czym jest czarna rzepa? Czy brukselka może pomóc włosom a szczypiorek przy osłabieniu? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań, znajdziecie drodzy Czytelnicy w tym poradniku. - Autorzy
W 3 części Ekologicznej Apteczki Warzywnej przedstawiamy proste i sprawdzone sposoby na to jak wykorzystać warzywa (także te mniej znane jak topinambur, czarna rzepa czy jarmuż) przygotowując kuracje profilaktyczne, smaczne posiłki a także domowe, naturalne kosmetyki.
Poradnik napisali i zredagowali wspólnie: Zbigniew Przybylak (pomysłodawca serii, autor Ekologicznego Poradnika Księżycowego), Krzysztof Kamiński (redaktor naczelny czasopisma Porady na Zdrowie) oraz Karol Przybylak (Biokurier.pl)
Ekologiczna Apteczka Warzywna, cz. III to:
- ponad 200 porad i przepisów na kuracje, dania i kosmetyki naturalne
- informacje o tym, na co zwracać uwagę kupując warzywa
- prezentacja walorów zdrowotnych warzyw
- sposoby na warzywne menu dla dzieci
- informacje na temat sezonowości
Omówione warzywa to:
BROKUŁ - BRUKSELKA - JARMUŻ - SZPINAK - TOPINAMBUR - KALAFIOR - RZEPA - RZODKIEWKA - SZCZYPIOREK - CZARNA RZEPA
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|