Okładka książki Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-10-12290-2
EAN:
9788310122902
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Jedz lepiej i wydawaj mniej
Wydawca:
format:
19.5x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
41,11
 zł
Cena detaliczna:  
64,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,11
Najważniejsze zasady ""Ekonomii gastronomii"": Planujcie posiłki z wyprzedzeniem Kupujcie mądrze i oszczędnie Nie marnujcie jedzenia Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużejW ""Ekonomii gastronomii"" chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce - w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa? Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację? To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj