|
![]() Encyklopedia domowych wyrobówNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788378457459
EAN:
9788378457459
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło
Wydawca:
format:
20.6x28.3cm
język:
polski
liczba stron:
448
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
53,45
zł
Cena detaliczna:
79,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,65 zł
OpisRecenzje
Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|