|
Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
praca zbiorowa
ISBN:
9788379611539
EAN:
9788379611539
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.0x20.0cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
8,32
zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,32 zł
OpisRecenzje
Najlepsze przepisy na dania mięsne w zestawach z warzywami, ziemniakami czy kaszami, propozycje dań mięsnych na święta i na co dzień.
Ziemniaki, warzywa i kotlet to nadal najczęstszy zestaw obiadowy w wielu domach. Na święta pozwalamy sobie na pewną odmianę, serwujemy wówczas pieczoną kaczkę, gęś, cielęcinę lub wieprzowinę. Coraz częściej rezygnujemy z wieprzowiny, której wartości zdrowotne znajdują się pod lupą dietetyków, na rzecz innych rodzajów mięs – sięgamy po dania z kaczki, gęsi czy kurczaka. Pamiętając o tym, proponujemy Państwu książkę, w której zebraliśmy – najlepsze naszym zdaniem sprawdzone dania z mięs – takie, które sprawdzą się na święta i na co dzień, ale również dania znacznie mniej kaloryczne. Różne mięsa i mięsiwa – pieczone, gotowane, smażone, na zimno – w sumie 160 sprawdzonych przepisów. Znajdą tu coś dla siebie zwolennicy tradycyjnej polskiej kuchni, ale również osoby propagujące zdrowy tryb życia i wybierające dania mniej kaloryczne. Smacznego.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|