|
![]() Encyklopedia gotowania najlepsze przepisy na rybyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
praca zbiorowa
ISBN:
9788378396413
EAN:
9788378396413
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.1x20.2
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
7,58
zł
Cena detaliczna:
10,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,58 zł
O zaletach ryb można pisać nieskończenie. Ich wartości odżywcze są nie mniejsze niż mięs, a często je przewyższają; stanowią bowiem świetne źródło wysokowartościowego, łatwo przyswajalnego białka, zawierają wiele cennych składników mineralnych - żelazo, wapń, fosfor, miedź, magnez, potas, jod - i sporo witamin z grupy B oraz witaminy A i D. Potrawy z nich należą do lekkostrawnych i niskokalorycznych, a według światowej dietetyki zalicza się je (szczególnie ryby morskie) do najzdrowszych pokarmów człowieka, dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na smaczne i zdrowe dania z ryb i owoców morza.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|