|
Encyklopedia gotowania najlepsze przepisy na rybyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
praca zbiorowa
ISBN:
9788378396413
EAN:
9788378396413
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.1x20.2
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
7,63
zł
Cena detaliczna:
10,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,63 zł
OpisRecenzje
O zaletach ryb można pisać nieskończenie. Ich wartości odżywcze są nie mniejsze niż mięs, a często je przewyższają; stanowią bowiem świetne źródło wysokowartościowego, łatwo przyswajalnego białka, zawierają wiele cennych składników mineralnych - żelazo, wapń, fosfor, miedź, magnez, potas, jod - i sporo witamin z grupy B oraz witaminy A i D. Potrawy z nich należą do lekkostrawnych i niskokalorycznych, a według światowej dietetyki zalicza się je (szczególnie ryby morskie) do najzdrowszych pokarmów człowieka, dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na smaczne i zdrowe dania z ryb i owoców morza.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|