Okładka książki Encyklopedia wypieków i pieczenia REA

Encyklopedia wypieków i pieczenia REA

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
praca zbiorowa
ISBN:
9788375441611
EAN:
9788375441611
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Wydawca:
Rea
format:
17.5x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
29,39
 zł
Cena detaliczna:  
44,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,39
W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki. Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami. Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować.W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj