| 
                         | 
                
                     
        ErVegan. Roślinna kuchnia dla każdegoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-240-3740-7                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788324037407                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
234x170x26mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
240                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2017                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    36,23 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        54,90 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,23 zł 
        
            Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej  
Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów 
o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień  marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! 
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta
 i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Obowiązkowa pozycja na półce każdego 
miłośnika kuchni roślinnej.
         
    Brak recenzjix 
         
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |