Okładka książki Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-64822-12-4
EAN:
9788364822124
oprawa:
Twarda
Wydawca:
PIW
format:
12,5x20 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,50
 zł
Cena detaliczna:  
30,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,14
Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj