|  |   Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałejNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! autor: 
                            ISBN:
                         
978-83-64822-12-4                         
                            EAN:
                         
9788364822124                         
                            oprawa:
                         
Twarda                         
                            Wydawca:
                         
                            format:
                         
200x130x19mm                         
                            język:
                         
polski                         
                            liczba stron:
                         
256                         
                            rok wydania:
                         
2015                         
                    wysyłka:
                 
                    niedostępny
                 16,77zł Cena detaliczna:   30,00 zł Produkt niedostępny Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,60 zł 
            Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
         Brak recenzjix 
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE     
            Wybierz wariant produktu
         | |