|
Fotografia żywności od kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7579-299-7
EAN:
9788375792997
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
19x24 cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
27,44
zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,44 zł
OpisRecenzje
Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie. Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło - to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy. Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|