Zdjęcie produktu Dodatek do herbatki z szałwii wg Rudolfa Breussa 150 g

Dodatek do herbatki z szałwii wg Rudolfa Breussa 150 g

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
EAN:
5901691471276
Producent:
dane adres.:
Instytut Medycyny Klasztornej sp. z o.o. ul. Ks. Mjr. Karola Woźniaka 38A 40-389 Katowice
opakowanie:
inny
zawartość:
150 g
kraj poch:
Polska
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,90
 zł
Cena detaliczna:  
19,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,90

Franciszkański Dodatek do herbatki z szałwii wg Rudolfa Breussa 150 g

Herbatka polecana w kuracji wg Rudolfa Breussa, więcej na ten temat w publikacji Rudolfa Breussa KURACJA BREUSSA. Herbatka ziołowa Masa netto: 150 g (herbatka sypana)

Składniki::

  • dziurawiec zwyczajny (Hypericum perforatum), melisa lekarska (Melissa officinalis), mięta pieprzowa (Mentha piperita).

Sposób użycia:

Do odwaru herbatki z szałwii dodać 1 łyżkę mieszanki. Parzyć pod przykryciem przez 10 min. Odcedzić. Pić kilka szklanek dziennie.

Przechowywanie:

Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym i suchym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Wartości odżywcze Franciszkański Dodatek do herbatki z szałwii wg Rudolfa Breussa 150 g

Produkt zawiera w 100 ml % RWS
Wartość energetyczna: 3 kJ / 1 kcal *
Tłuszcze: 0 g *
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g *
Węglowodany: 0 g *
w tym cukry: 0 g *
Sól: 0 g *
Białko: 0 g *
% RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona

 

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Strona korzysta z plików cookies, w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dowiedz się więcej w sekcji Polityka plików cookie.