|
![]() Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukruNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7971-805-4
EAN:
9788379718054
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
250x195x25mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
18,85
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,20 zł
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|