|
![]() Gotowanie na parze i w kombiwarzeNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788378451440
EAN:
9788378451440
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
12,97
zł
Cena detaliczna:
24,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,97 zł
Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|