Okładka książki Gotowanie na parze Mięso i ryby

Gotowanie na parze Mięso i ryby

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788361582700
EAN:
9788361582700
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
32
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
5,23
 zł
Cena detaliczna:  
7,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,23
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj