|
![]() Gotowanie na parzeNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788377742235
EAN:
9788377742235
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Encyklopedia zdrowia
Wydawca:
format:
15.0x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
32
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
2,54
zł
Cena detaliczna:
3,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,54 zł
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|