|
Gotowanie na parzeNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788377742235
EAN:
9788377742235
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Encyklopedia zdrowia
Wydawca:
format:
15.0x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
32
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
2,55
zł
Cena detaliczna:
3,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,55 zł
OpisRecenzje
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|