|
![]() Gotowanie w kombiwarze i na parzeNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788361582670
EAN:
9788361582670
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
245x170x16mm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
14,00
zł
Cena detaliczna:
24,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,00 zł
W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|