|
GRILL. Przyrządzanie posiłków na ruszcie... REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375443417
EAN:
9788375443417
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Wydawca:
format:
23,5x30,5 cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
27,44
zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,44 zł
OpisRecenzje
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację - kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw.Ta książka podpowie ci:- jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich,- jak wybierać przyprawy i produkty,- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy,dowiesz się też: jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itd. Będziesz mógł sam przygotować wędzonki i kiełbasy - samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różne sposoby i przechowywać smakołyki po uwędzeniu.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|