|
![]() GRILL. Przyrządzanie posiłków na ruszcie... REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375443417
EAN:
9788375443417
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Wydawca:
format:
23,5x30,5 cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
27,44
zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,44 zł
OpisRecenzje
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację - kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw.Ta książka podpowie ci:- jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich,- jak wybierać przyprawy i produkty,- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy,dowiesz się też: jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itd. Będziesz mógł sam przygotować wędzonki i kiełbasy - samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różne sposoby i przechowywać smakołyki po uwędzeniu.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|