Okładka książki Grill Przysmaki przyrządzanie

Grill Przysmaki przyrządzanie

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375443417
EAN:
9788375443417
oprawa:
Twarda
podtytuł:
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Wydawca:
Rea
format:
23.0x30.5cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
36,90 zł
Produkt niedostępny
Książka podpowie Ci: - jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich - jak wybierać przyprawy i produkty - jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy. Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp. 300 przepisów + 1000 przydatnych rad

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj