|
Grill Przysmaki przyrządzanieNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375443417
EAN:
9788375443417
oprawa:
Twarda
podtytuł:
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Wydawca:
format:
23.0x30.5cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
28,70
zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,70 zł
OpisRecenzje
Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.
300 przepisów + 1000 przydatnych rad
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|