|
Historia owoców tropikalnych. Od awokado do zapoteNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-11-15372-1
EAN:
9788311153721
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Od awokado do zapote
Wydawca:
format:
14,5x20,5 cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2018
wysyłka:
48h
27,96
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,96 zł
OpisRecenzje
W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie wiemy, jak je jeść. Oto opracowanie, które uzmysłowi nam, jak wiele tracimy, podchodząc nieufnie do czerymoi, kaki, chinoli, lepiej znanej jako marakuja, czy zapote.
Z tej książki dowiesz się między innymi:
co to jest gruszka aligatora?
za jakim owocem tęsknił na emigracji Gabriel García Márquez?
jakie drzewo Indianie uważają za palmę życia?
czy pieniądze rzeczywiście nie śmierdzą?
tego, że kiwi wcale nie pochodzi z Nowej Zelandii
kto przepada za słoniowymi wszami?
gdzie rosną owoce zwane „ogniem Zeusa”?
od kiedy Amerykanie żują gumę?
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|