|
Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po LibanieNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-280-2597-4
EAN:
9788328025974
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Kulinarna podróż po Libanie
Wydawca:
format:
21.5x27.5cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
40,22
zł
Cena detaliczna:
69,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,22 zł
OpisRecenzjeKuchnia arabska zyskuje w Polsce coraz większą popularność. Niech o tym świadczą choćby otwierane co i rusz hummus bary. Samar Khanafer zabiera nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe. Bogata, aromatyczna, zdrowa i smaczna - to właśnie kuchnia libańska. W książce znalazło się ponad 100 przepisów na dania charakterystyczne dla regionu. Fotografie do książki przygotował znakomity duet Zielińskich. Autorka: pół-Polka, pół-Libanka. Uczestniczka trzeciej polskiej edycji programu 'MasterChef', której umiejętności docenili między innymi Gordon Ramsay i Michel Roux. Z pasji projektantka grafiki, która po godzinach od zawsze relaksuje się w kuchni. Prowadzi cykliczne warsztaty z kuchni arabskiej oraz blog o tematyce okołokulinarnej: www. blogsamar. com; o kuchni pisze dla portalu NaTemat, publikuje w magazynach 'KUKBOOK', 'Kuchnia' oraz 'Smak'. Częsty gość programów telewizyjnych. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|