|
![]() Hummusy i pastyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-240-9981-8
EAN:
9788324099818
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
242x172x22mm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2024
wysyłka:
48h
44,89
zł
Cena detaliczna:
69,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,49 zł
NOWE WYDANIE BESTSELLERA Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty 76 inspirujących przepisów na roślinne pasty Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna. Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki "Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|