|
Italia na talerzuNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-240-8349-7
EAN:
9788324083497
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
240 x 328
język:
polski
liczba stron:
464
rok wydania:
2022
wysyłka:
48h
150,69
zł
Cena detaliczna:
229,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 150,69 zł
OpisRecenzjeJEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz. WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii. Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wykresów, porywających anegdot i portretów wybitnych postaci, to pierwsza taka encyklopedia kuchni włoskiej. Jeśli chcesz gotować jak prawdziwy Włoch, nie potrzebujesz już niczego więcej. Znajdziesz tu przepisy na dania, które trzeba znać. Zachwycą cię klasyczne i nowoczesne potrawy ze wszystkich regionów Italii. Poznasz najlepsze włoskie produkty: makarony, mięsa, sery, przyprawy, wina, piwa, likiery, kawy. .Czy Leonardo da Vinci był wegetarianinem? .Jaka jest różnica między cappuccino, macchiato i mocaccino? .Czy można zrobić tiramisu bez alkoholu? .Dlaczego śmietana dodana do carbonary to prawdziwe przestępstwo? .Czy gnocchi można jeść również na deser? Przenieś się choć na chwilę na skąpane w słońcu, gwarne ulice Italii i odkryj niezwykłe gastronomiczne dziedzictwo Włochów. KULINARNA UCZTA DLA WSZYSTKICH WIELBICIELI KUCHNI WŁOSKIEJ 5 kilogramów wiedzy o słonecznej Italii - na tę książkę przygotuj osobną półkę! Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|