Okładka książki Jadłonomia. Kuchnia roślinna

Jadłonomia. Kuchnia roślinna

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-63696-18-4
EAN:
9788363696184
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Wydawca:
format:
30x225x288mm
język:
polski
liczba stron:
288
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
50,00
 zł
Cena detaliczna:  
69,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,00

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?Do czego wykorzystać natkę marchewki?Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Strona korzysta z plików cookies, w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dowiedz się więcej w sekcji Polityka plików cookie.