|
![]() Jadłonomia. Kuchnia roślinnaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-63696-18-4
EAN:
9788363696184
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Wydawca:
format:
30x225x288mm
język:
polski
liczba stron:
288
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
50,00
zł
Cena detaliczna:
69,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,00 zł
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?Do czego wykorzystać natkę marchewki?Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|