|
JajkaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-280-0735-2
EAN:
9788328007352
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
20,5x20,5
liczba stron:
112
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
19,87
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,87 zł
OpisRecenzje
Ponad 40 prostych, nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj, instrukcje gotowania krok po kroku.Przepisy na:- puszyste omlety- jajka faszerowane i zapiekane- tradycyjne jajecznice na bekonie- kremowe quicheJaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|