|
Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8151-239-8
EAN:
9788381512398
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Kuchnia domowa
Wydawca:
format:
23,1x16,3 cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
16,89
zł
Cena detaliczna:
29,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,92 zł
OpisRecenzje
Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|