|
Jeść, by przetrwaćNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7642-511-5
EAN:
9788376425115
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16.3x23.4cm
język:
angielski, polski
liczba stron:
296
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
21,94
zł
Cena detaliczna:
39,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,94 zł
OpisRecenzje
Co jeść, kiedy twoje życie zależy od tego?Co wiesz o ekstremalnych źródłach pożywienia?Potrafisz rozpoznać śmiertelnie niebezpieczne rośliny?Próbowałeś kiedyś kebabu ze skorpiona?W swoim życiu zjadłem już niejedno nietypowe danie: żywe tarantule, kozie jądra, odchody słonia, surowe mięso zebry. Uwierz mi, że jeśli od tego zależy przeżycie, trzeba pozbyć się uprzedzeń. Pewnych rzeczy po prostu nie da się uniknąć.Dzięki tej książce dowiesz się, jak pozyskać jedzenie w dziczy. Poznasz metody przyrządzania posiłków z tego, co wcześniej absolutnie nie kojarzyło ci się z jedzeniem. Nauczysz się rozpoznawać rośliny i zwierzęta, które mogą cię ocalić albo zabić. Niektóre z opisywanych pokarmów budzą wstręt, ale uratowały mi życie i to niejeden raz. Kiedyś mogą uratować je także i tobie.BEAR GRYLLSWyprawy survivalowe to dobry powód, żeby odszukać korzenie, połączyć się z naturą, wypróbować proste sposoby przodków na przetrwanie. Okazuje się, że zjeść można prawie wszystko. Grylls znakomicie sprawdza się jako przewodnik i nie pozwoli nam skonać z głodu. Już od pierwszego rozdziału jemy mu z ręki!BOGUSŁAW LINDA
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|