|
![]() Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - DróbNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7073-871-6
EAN:
9788370738716
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
24.5x22.5cm
język:
polski
liczba stron:
116
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
25,60
zł
Cena detaliczna:
42,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,60 zł
OpisRecenzje
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
„Drób” to ósmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* co to są kapłony i pulardy i dlaczego mają tak delikatne mięso,
* czym się różni drób faszerowany od nadziewanego,
* po co, czym i jak szpikować drób przed pieczeniem,
* skąd pochodzą kotlety Pożarskiego,
* jak usunąć kości z kaczki.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|