Okładka książki Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Ryby

Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Ryby

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7073-869-3
EAN:
9788370738693
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
24.5x22.5cm
język:
polski
liczba stron:
120
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25,60
 zł
Cena detaliczna:  
42,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,60
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj