|
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7707-373-5
EAN:
9788377073735
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
200x140x11mm
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
12,08
zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,08 zł
OpisRecenzjeKsiążka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|