|
![]() Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7707-373-5
EAN:
9788377073735
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
200x140x11mm
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
12,02
zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,08 zł
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|