Okładka książki Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7707-373-5
EAN:
9788377073735
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
200x140x11mm
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
12,08
 zł
Cena detaliczna:  
19,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,08

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj