|
![]() Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykładyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788383250625
EAN:
9788383250625
oprawa:
oprawa: twarda
podtytuł:
Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady
Wydawca:
format:
179x143 mm
język:
polski
liczba stron:
230
rok wydania:
2023
wysyłka:
48h
44,70
zł
Cena detaliczna:
65,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,84 zł
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horacea Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|