Okładka książki Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7707-191-5
EAN:
9788377071915
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
Wydawca:
format:
225x165x16mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2018
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,49
 zł
Cena detaliczna:  
29,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,49
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj