Okładka książki Kompendium chirurgii naczyniowej

Kompendium chirurgii naczyniowej

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788366892026
EAN:
9788366892026
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
324
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
72,62
 zł
Cena detaliczna:  
99,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,68
Kompendium chirurgii naczyniowej pod redakcją prof. Tomasza Zubilewicza i dra Andrzeja Wojtaka to zdecydowanie wyjątkowa i od dawna oczekiwana pozycja na polskim rynku wydawnictw medycznych. Krajowi eksperci chirurgii naczyniowej w lekki i przystępny sposób opisują zagadnienia z zakresu tak skomplikowanej i dynamicznie rozwijającej się dziedziny, jaką jest chirurgia naczyniowa, nie przytłaczając Czytelnika nadmiarem szczegółów technicznych. Autorzy skoncentrowali się na chorobach cywilizacyjnych, które są najczęściej spotykane w społeczeństwie przewlekłej niewydolności żylnej, żylnej chorobie zakrzepowo-zatorowej, miażdżycy tętnic obwodowych oraz tętniakach aorty brzusznej. Dodatkowo omówili problemy związane z tak często obecnie stosowanymi i wzbudzającymi wiele dylematów decyzyjnych lekami przeciwzakrzepowymi. Opierając się na najnowszych wytycznych, wzbogaconych własnymi doświadczeniami, stworzyli książkę, z której zawartą wiedzę bardzo łatwo przenieść wprost do swojej pracy klinicznej z pacjentami. Jest to pozycja obowiązkowa dla lekarzy wszystkich specjalności, którzy w codziennej praktyce klinicznej spotykają pacjentów z chorobami naczyń. Stanowi również cenne uzupełnienie wiedzy dla studentów medycyny.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Strona korzysta z plików cookies, w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dowiedz się więcej w sekcji Polityka plików cookie.