Okładka książki Kompletna dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-277-1963-8
EAN:
9788327719638
oprawa:
kartonowa
podtytuł:
+ domowe sposoby na kiszenie i fermentację
Wydawca:
WAM
format:
230x175x85mm
język:
polski
liczba stron:
992
rok wydania:
2023
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
81,63
 zł
Cena detaliczna:  
139,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 81,63

Odkrywaj moc diety, której zdrowie zawdzięczają tysiące polaków

Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej


  • odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
  • odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
  • poprawisz wygląd swojej skóry,
  • zwalczysz uczucie zmęczenia,
  • ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Czytając tę książkę, poznasz:


  • 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
  • powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
  • ,,tajemne"" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
  • reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
  • zasady efektywnej aktywności fizycznej i sekret trwałej motywacji.

Ta książka to jedyna na rynku pozycja zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej! Znajdziesz w niej:
- informacje dotyczące kolejnych etapów wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,
- 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
- listę produktów niezbędnych do przeprowadzenia każdego z etapów wychodzenia,
- przykładowe zestawy menu,
- sprytne wskazówki, porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.


Zdrowie zakręcone w słoikach


Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca - nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!


W książce znajdziesz:


  • porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
  • przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
  • wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
  • porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
  • inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
  • sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.


      Brak recenzji

      x
      Uwaga!!!
      Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
      TAK
      NIE
      Oczekiwanie na odpowiedź
      Dodano produkt do koszyka
      Kontynuuj zakupy
      Przejdź do koszyka
      Oczekiwanie na odpowiedź
      Wybierz wariant produktu
      Dodaj do koszyka
      Anuluj