|
Kucharz małej gast - Podstawy żywienia człow. WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8302091520
EAN:
9788302091520
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
29,73
zł
Cena detaliczna:
34,80 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,73 zł
OpisRecenzje
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu ? podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywnienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|