|
![]() Kucharz małej gast - Podstawy żywienia człow. WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8302091520
EAN:
9788302091520
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
29,73
zł
Cena detaliczna:
34,80 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,73 zł
OpisRecenzje
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu ? podstawy żywienia człowieka, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywnienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|