Okładka książki Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788360170403
EAN:
9788360170403
oprawa:
oprawa: twarda
podtytuł:
90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich
Wydawca:
format:
20x27,5 cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2011
wysyłka:
48h
40,70
 zł
Cena detaliczna:  
54,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,60

Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj