|
Kuchnia kresowa. Potrawy tradycyjneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7277-733-1
EAN:
9788372777331
oprawa:
miękka
podtytuł:
potrawy tradycyjne
Wydawca:
format:
210x150x16mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
19,25
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,25 zł
OpisRecenzje
Kołduny, rosolnik, szpekuchy, bliny, miód żmudzki... Iluż z nas z serdeczną łezką w oku wspomina ich smak i cudowny aromat? Dla iluż z nas z kolei to w zasadzie nic nieznaczące słowa? I dla jednych, a tym bardziej i dla drugich Wydawnictwo ASTRUM przygotowało kolejną pozycję z cieszącej się dużą popularnością serii ""Dietetyk Lech Tkaczyk poleca"". ""Kuchnia kresowa"" Barbary Jakimowicz-Klein to wspaniały przewodnik po kulinarnym świecie dawnych polskich Kresów. Dzięki zawartym w nim recepturom zarówno na wykwintne, jak i proste, na tanie i drogie, na jarskie i mięsne potrawy mieszkańców Wilna czy Lwowa można powrócić w kraj lat dziecinnych, można też odkryć nieznane dotąd przyjemności podniebienia. A wszystko to ""pod czujnym okiem"" (zaproponowanych na marginesach) zdrowotnych ziół przyprawowych Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka, dzięki którym każde danie nie tylko nabiera niesamowitego smaku i oryginalnego aromatu, ale także przyczynia się do utrzymania na długie lata zgrabnej sylwetki, dobrego humoru, sił witalnych, pięknych włosów itp. Czyż nie warto wybrać się w tę kulinarną podróż?
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|