|
Kuchnia molekularnaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788394162702
EAN:
9788394162702
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Podstawowe techniki i przepisy
Wydawca:
format:
18.0x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
220
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
69,75
zł
Cena detaliczna:
89,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,75 zł
OpisRecenzje
Kuchnia molekularna nieustannie wzbudza ogromne emocje. To nowy trend w światowej gastronomii. Liczba sympatyków gotowych podjąć próbę opanowania tej nowej sztuki przyrządzania potraw, sukcesywnie wzrasta. Kuchnia molekularna stawia sobie za cel osiągnięcie idealnego, czystego i doskonałego smaku potraw, serwowanych w zaskakujących formach, jednakże przy użyciu wyłącznie świeżych i naturalnych składników.
Długo oczekiwana książka o kuchni molekularnej już w sprzedaży! Jean Bos i Robert Harna ujawniają tajniki gastronomii molekularnej, dzielą się swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Wszystko, co powinieneś wiedzieć na początku swojej drogi z kuchnią molekularną.
Publikacja omawia historię i najważniejsze nazwiska kuchni molekularnej, podaje szczegółowo rozpisane techniki, tabele użycia produktów oraz tabele temperatur. Ponadto zawiera aż 90 przepisów oraz 60 zdjęć – niewątpliwie każdy będzie pod ich wrażeniem…
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|