|
Kuchnia na co dzień i od święta. RybyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7073-823-5
EAN:
9788370738235
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
17x24,5 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
19,25
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,25 zł
OpisRecenzje
Untitled documentRyby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne popularne ryby słodkowodne oraz morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia.Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku. Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Sprawdź jak przyrządzić doskonałego karpia w galarecie, wyjątkowy suflet z sandacza, zaskakujące smakiem ragout z karasia czy wykwintny tatar z łososia.Lubisz dania rybne? Chcesz poznać nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne na potrawy z ryb. Na co dzień i od święta
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|