| 
                         | 
                
                     
        Kuchnia na co dzień i od święta. WarzywaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9788370738211                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788370738211                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
246x170x15mm                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
152                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2010                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    19,46 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        35,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,42 zł 
        
            Untitled documentWarzywa jemy codziennie, ale dania z warzyw nie muszą być monotonne. Czas odkryć ich zalety i możliwości od nowa. Poznaj nowe smaki, zacznij eksperymentować.Przygotuj ciekawe zupy, zaskakujące smakiem zapiekanki, piękne sałatki, dodatki do mięsa i sosy jarzynowe. Warzywa warto podawać na wiele sposobów tak, aby każdego dnia cieszyć się innym smakiem.Autorka, znawczyni sztuki kulinarnej, przedstawia krok po kroku proste i ciekawe 120 przepisów na dania z warzyw i kiełków nasion. Radzi, jak odważnie łączyć je i komponować, by doskonale smakowały i pięknie wyglądały. Z tej książki dowiesz się, jak gotować, dusić, obsmażać czy blanszować warzywa, zachowując wartościowe składniki i aromaty.Chcesz przygotować małą przekąskę, dodatek do obiadu, pastę na kanapki? Wypróbuj niezawodne przepisy i odkryj nowe smaki. Na co dzień i od święta.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |