Okładka książki Kuchnia polska - Przetwory, marynaty, dżemy

Kuchnia polska - Przetwory, marynaty, dżemy

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7895-920-5
EAN:
9788378959205
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
23.5x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
60
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
5,49
 zł
Cena detaliczna:  
9,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,49
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj