Okładka książki Kuchnia Polska - Zupy

Kuchnia Polska - Zupy

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7895-918-2
EAN:
9788378959182
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
24.0x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
60
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
5,73
 zł
Cena detaliczna:  
9,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,73
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Zupy - Rosół, krupnik, kapuśniak, grzybowa, grochowa... - zupy mają długą tradycję w polskiej kuchni. Podstawą większości gotowanych współcześnie zup jest bulion, czyli wywar otrzymany z mięsa i warzyw. Ale od tej reguły zdarzają się liczne i bardzo smakowite wyjątki, jak na przykład zupy kremy. Są one nie tylko eleganckim, lecz także bardzo pożywnym posiłkiem.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj