|
Kuchnia PRL-u w ChicagoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-65239-08-2
EAN:
9788365239082
oprawa:
twarda
podtytuł:
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Wydawca:
format:
233x140x30mm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
34,96
zł
Cena detaliczna:
56,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,96 zł
OpisRecenzje
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|