Okładka książki Kuchnia PRL-u w Chicago

Kuchnia PRL-u w Chicago

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-65239-08-2
EAN:
9788365239082
oprawa:
twarda
podtytuł:
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Wydawca:
format:
233x140x30mm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
34,96
 zł
Cena detaliczna:  
56,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,96
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj