|
![]() Kuchnia PRL-u w ChicagoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-65239-08-2
EAN:
9788365239082
oprawa:
twarda
podtytuł:
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Wydawca:
format:
233x140x30mm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
34,96
zł
Cena detaliczna:
56,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,96 zł
OpisRecenzje
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|