|
Kuchnia rosyjska (wersja angielska) REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788375444766
EAN:
9788375444766
oprawa:
oprawa: twarda
Wydawca:
format:
20x27 cm
język:
angielski
liczba stron:
559
rok wydania:
201
wysyłka:
niedostępny
99,00
zł
Produkt niedostępny
OpisRecenzje
Over 2400 recipes gathered from different regions of RussiaRussian cooking is an encyclopaedia of old and present Russian culinary art, which is among the world's richest and most varied.You will fi nd here traditional recipes for piroshki with cream, for blini with caviar, boeuf Stroganov, pelmeni, koulibiaca stuff ed with mushrooms, herring with onion, salmon in vegetables, and sturgeon in aspic. You will also learn how to prepare Russian stock, borsch (shchi) both hot and cold, cabbage soup, solyanka, and fi sh soup (ukha),and dishes which were once served at the tsar's court.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|