|
![]() Kuchnia śląskaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788388966071
EAN:
9788388966071
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
304x219 mm
liczba stron:
112
rok wydania:
2003
wysyłka:
48h
46,87
zł
Cena detaliczna:
63,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,87 zł
W książce znajdziesz opis bogatej tradycji śląskiego stołu. To oryginalna książka kucharska, gdzie przepisy pełne są zdjęć każdego etapu przyrządzania potrawy. Przeczytasz tutaj o śląskich serwetach, biksach, głodzie, świniobiciu, kropelniczce, świyncelniku, szpajzie, siemieniotce, kołoczu, dzikim szałocie, ciaper-kapuście, fazanie w galotach, no i oczywiście o śląskich kluskach, modryj kapuście, roladach...
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|